Foto: raganoo
Tento recept je pre domácich labužníkov, ktorý su samí doma a maju chuť na rýchly obed.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvé si namarinujeme filetu z lososa, pretlačíme citrónovú šťavu na filetu nešetríme, necháme trocha vsiaknuť a opakujeme viac krát.
- 2
Umyjeme, ošúpeme zeleninu dáme si ju predvariť do mäkka pridáme polovičku cesnaku, druhú polovičku pokrájame a vhodíme k marinovanej filetke. Cibuľu nakrájame na pol mesiačiky a taktiež hodíme k filetke. Po predvarení zeleniny môžme začať , na panvici si necháme roztopiť kúsok masla pridáme cibuľu, troška orestujeme pridáme lososa + zeleninu a polejeme dalšiou dávkou citrónovej šťavy. Opečieme pokiaľ nieje losos mekučký. Pekne ozdobíme a jedlo je hotové.
- 3
Tento recept môžte pripraviť pre viac ľudi. Táto verzia je len pre jedného
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu