Lečo s baklažánom, cícerom a sójovou smotanou
Foto: blissofplants
Prvýkrát som skúšala lečo so „smotanou“. Tuším som to tu zahliadla na Vareche, že @mijaita varí lečo so smotanou, tak som chcela vyskúšať Zobraziť celý popisPrvýkrát som skúšala lečo so „smotanou“. Tuším som to tu zahliadla na Vareche, že @mijaita varí lečo so smotanou, tak som chcela vyskúšať lebo smotana nikdy nič nepokazí. Presne som nevedela ako nazvať jedlo, uvedomujem si, čo sa do leča dáva. Ale keďže som zástancom neplytvania potravín a šampiňóny a baklažán potrebovali „odísť z chladničky“, bolo jasné „kam pôjdu“. ?♀️?
Suroviny
2 PL podľa vlastného výberu |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
3 ks veľké |
|
1/2 ks |
|
3 ks |
|
podľa chuti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g (z plechovky) |
|
čerstvý |
|
|
Postup
-
1
Na oleji si opražíme nakrájanú cibuľu do zlatista.
- 2
Pridáme nakrájané papriky s baklažánom a dusíme niekoľko minút.
- 3
Postupne pridáme aj nakrájané paradajky a šampiňóny.
- 4
Dusíme kým je zelenina takmer mäkká. Ochutíme.
- 5
Na záver pridáme sójovú smotanu a cícer, varíme ešte niekoľko minút, dochutíme ak treba a podávame s ryžou. Posypeme čerstvým tymianom.
Tiež lečo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne 😊
Výborné je lečo so smotanou.
Ďakujem velmi pekne, aj tebe príjemný deň.🌟
Mne chutí všetko so smotanou😍
Počasie tento týždeň 》 👎 dážď sa strieda so silným vetrom až tak že ani variť sa mi nechce. 😁🙄
Žijem v Londýne milá @haji
Děkuji! Takže v zimě supervětrno, k pobřeží co by kamenem dohodil, takže je to zážitkové. Krásné město, Londýn! Ať se daří, máš můj obdiv!