Foto: voz12
Keď bolo málo času a veľa hladu,poruke vždy bola zeleninka zo záhrady a tak vznikla v našej rodine veľmi obľúbená polievka.
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 strúhaná nahrubo |
|
1/4menšieho strúhaný nahrubo |
|
11 tiež strúhaný |
|
2 PL |
|
3 PL, surova |
|
1 /sušené huby/ |
|
1menšia |
|
Postup
-
1
do hrnca dám olej a postrúhanú cibuľu a trošku podusím.
-
2
potom pridám ostatnú zeleninu a znova podusím tak ,aby mrkvička pustila farbu
-
3
v teplej vode rozpustím bujon a zalejem zeleninu a tiež pridám omytú ryžu
-
4
privedieme do varu ,asi po 5tich min.šporák vypnem a nechám ryžu dôjsť,aby bola mäkká.
Diskusia k receptu