Kuracie soté
Kuracie soté

Kuracie soté na mandarínkach s chilli

nikain - bez fotkynikain, 7. marca 2020
Kuracie soté na mandarínkach s chilli
Foto: nikain

Jednoduché, časovo nenáročné a chuťovo vynikajúce kuracie soté s mandarínkami a chili.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 bal.
500 ml
trochu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na pásiky, pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú papriku, vegetu, karí korenie, chilli korenie, premiešame a opražíme na oleji.

  2. 2

    Pridáme šťavu z konzervy mandaríniek, necháme prevrieť. Pridáme sójovú omáčku, med, šľahačkovú smotanu, dochutíme ešte karí korením a chilli. Ak sa nám zdá omáčka riedka, môžeme ju zahustiť trochou múky alebo iným zahusťovadlom. Päť minút pred koncom varenia k mäsu pridáme mandarínky.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre