Kuracie soté na mandarínkach s chilli
Foto: nikain
Jednoduché, časovo nenáročné a chuťovo vynikajúce kuracie soté s mandarínkami a chili.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na pásiky, pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú papriku, vegetu, karí korenie, chilli korenie, premiešame a opražíme na oleji.
- 2
Pridáme šťavu z konzervy mandaríniek, necháme prevrieť. Pridáme sójovú omáčku, med, šľahačkovú smotanu, dochutíme ešte karí korením a chilli. Ak sa nám zdá omáčka riedka, môžeme ju zahustiť trochou múky alebo iným zahusťovadlom. Päť minút pred koncom varenia k mäsu pridáme mandarínky.
Tiež kuracie soté:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu