Kuracie prsia so zeleninou a kečupom

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 9. decembra 2015

K tomuto receptu ma inšpirovala vnučka. Veľmi miluje kečup a kuracie prsia .Tak som dnes uvaril podľa jej želania.

3-4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
250 g z Lídla
150 ml
cca 3 cm čerstvý
4 strúčiky
1 ks stredne veľká
200 ml horúca




Postup

  1. 1

    Nemám to všetko nafotené, lebo to bolo rýchlo uvarené a jednoduché. Kuracie prsia som nakrájal na 2 - 3 cm kocky, cibuľu na drobno. Cesnak rozpučil a nasekal na drobno. Zázvor očistil a nakrájal na drobno. Zeleninu som použil čínska zmes z Lidla, veľmi nám chutí. Mám s ňou dobre skúsenosti pri varení. Kečup zo sušenými paradajkami je dobrý a hlavne hustý.

    Kuracie prsia so zeleninou a kečupom - obrázok 1
  2. 2

    Do hrnca som na oleji podusil cibuľu až začala chytať hnedú farbu. Pridal som posekaný cesnak aj zázvor, chvíľu ho nechal nech zavonia a hneď pridal pripravené mäso. Mäso som nechal zatiahnuť do biela a pridal zeleninu. Zas chvíľu podusil a zalial horúcou vodou. Počkal aby sa to chvíľku prevarilo.

  3. 3

    Po chvíľke som dal do hrnca kečup a čerstvo zomleté čierne korenie s troškou soli. Nechal to asi 5 minút prevariť a je hotovo. Pred varením som spravil ryžu a môžem servírovať. Je to chutné a najhlavnejšie aj vnučke chutilo. Nebude sa ládovať s čistým kečupom, lebo som ho použil do jedla. Tak aj Vám želám dobrú chuť!

    Kuracie prsia so zeleninou a kečupom - obrázok 3

Diskusia k receptu

sracz
-//- a k prsiam vo všetkých veľkostiach i v bársakom predvedení, kamarát @patroveckypitrs sa ja hlásim vždy, všade a za všetkých okolností, medzi prvými v "šóre"!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia