Foto: patroveckypitrs
K tomuto receptu ma inšpirovala vnučka. Veľmi miluje kečup a kuracie prsia .Tak som dnes uvaril podľa jej želania.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nemám to všetko nafotené, lebo to bolo rýchlo uvarené a jednoduché. Kuracie prsia som nakrájal na 2 - 3 cm kocky, cibuľu na drobno. Cesnak rozpučil a nasekal na drobno. Zázvor očistil a nakrájal na drobno. Zeleninu som použil čínska zmes z Lidla, veľmi nám chutí. Mám s ňou dobre skúsenosti pri varení. Kečup zo sušenými paradajkami je dobrý a hlavne hustý.
-
2
Do hrnca som na oleji podusil cibuľu až začala chytať hnedú farbu. Pridal som posekaný cesnak aj zázvor, chvíľu ho nechal nech zavonia a hneď pridal pripravené mäso. Mäso som nechal zatiahnuť do biela a pridal zeleninu. Zas chvíľu podusil a zalial horúcou vodou. Počkal aby sa to chvíľku prevarilo.
- 3
Po chvíľke som dal do hrnca kečup a čerstvo zomleté čierne korenie s troškou soli. Nechal to asi 5 minút prevariť a je hotovo. Pred varením som spravil ryžu a môžem servírovať. Je to chutné a najhlavnejšie aj vnučke chutilo. Nebude sa ládovať s čistým kečupom, lebo som ho použil do jedla. Tak aj Vám želám dobrú chuť!
- 3
Diskusia k receptu