Kuracie prsia na zelenine a horčici

mimka946 - fotkamimka946, 3. februára 2013
Kuracie prsia na zelenine a horčici
Foto: mimka946

Dnes ostala uloha na mne a takto dopadol nas nedelný obed :))

Suroviny

2-3 ks (pokrájaná na kocky)
2 ks strúčiky
3 PL
500 g
1 ks
2 ks veľká




Postup

  1. 1

    Nakrajame cibuľu,cesnak.Nemusia byt male kúsky lebo to rozmyxujeme.Dáme to opiecť na oleji,priblizne 8-10minút.Zatiaľ si nakrajame mäso na male rezne.Ked je cibula a cesnak opečena (NIE DO HNEDA!) vložíme kuracie prsia a rýchlo opečieme.

  2. 2

    Ked sa mäso stiahne pridame sol,korenie a samozrejme horčicu.Zamiešame,zalejeme vodou a varíme.Zatiaľ si nakrajame mrkvu,každu stači prerezať na 3 časti.Ked bude mäso polomäkké pridáme mrkvu a varíme kým nebude mäso aj mrkva uplne mäkká.

  3. 3

    Odstavíme.Vyberieme kur.prsia a mrkvu a zbytok ponorným mixérom rozmyxujeme do hladka.Dáme opäť na sporák pridame späť mäsko,mrkvu nakrajanu na kocky alebo kolieska a nakoniec hrášok.Všetko to ešte povaríme par minúť a môžme podávať.

Diskusia k receptu

gordonko
vyzerá to dobre , no šťavy by som dal menej ,ale hustejšiu .... ináč super
mimka946
pri zahusteni to strati vsetku chut horčici cibulky aj cesnaku skusala som a bolo to o nicom takto to je skvele a nieje to take riedke ako to vyzera :))
ripper
nezahusťoval som to, a aj tak po rozmixovaní v tom pomaly stála lyžica :D (asi málo vody), chuťove ale dobré (s ryžou), možno keby som mrkvu prerezal aj pozdĺžne, bola by mäkšia




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia