Foto: sorinka33
Toto mi tak napadlo pri listovaní jednej knižky. Lepšie by to bolo na grile, ale keďže v byte ho nemám, tak musela postačiť rúra Zobraziť celý popisToto mi tak napadlo pri listovaní jednej knižky. Lepšie by to bolo na grile, ale keďže v byte ho nemám, tak musela postačiť rúra :) Dá sa to vylepšiť ako len chcete, ale aj toto hádam bude chutiť :)
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso umyjeme a nakrájame na stredne veľké kocky. Dáme do misky, pridáme všetko potrebné na marinádu, cesnak roztlačíme ;) Poriadne premiešame, odložíme na noc do chladničky, nech to poriadne nasiakne.
- 2
Druhý deň si nakrájame zemiaky na také kocky ako mäso, osolíme, okoreníme a striedavo napichujeme na špajdle alebo nejaké ražne. Môžeme medzi to podávať aj zeleninu.
- 3
Všetko to poukladáme na olejom poliaty plech a dáme piecť. Pečieme asi 30-40 minút na približne 200°C - tak aby boli zemiaky upečené.
- 4
Ako oblohu môžeme dať čerstvú alebo upečenú zeleninu, prípadne kečup k zemiakom. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu