Foto: klimeczek
Ulietam si na veciach ktorých sa ľudia na Slovensku boja. Jedia ich prinajlepšom občas ale nekombinujú ich takmer nikdy alebo len veľmi málo. Skúste Zobraziť celý popisUlietam si na veciach ktorých sa ľudia na Slovensku boja. Jedia ich prinajlepšom občas ale nekombinujú ich takmer nikdy alebo len veľmi málo. Skúste túto fúziu, je vynikajúca a opäť lacná a rýchla.
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si osmažíme na drobno nakrájanú šalotku. Pridáme stonkový zeler a spolu orestujeme. Podlejeme vodou. Vsypeme zemiaky a varíme do zmäknutia. Tyčovým mixérom rozmixujeme. Zjemníme smotanou s necháme prejsť varom. Dochutíme soľou a citrónovým korením z JUSTU. Podávame s uvarenými cícerom v slanej vode a osmaženom na masle kúskami uvareného zeleru. Dobrú chuť prajem !!!
výborná, se smetanou a opečenýma kostičkama celeru na másle s tymiánem místo ciceru.