Kolienková huspenina na cibuli fotorecept

Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 25. septembra 2015
Kolienková huspenina na cibuli (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava
7 hod minút
tepelná úprava

Suroviny

100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z oboch kolien varíme huspeninu asi sedem hodín. Uvarenú huspeninu precedíme. Čerstvé koleno aj s kožou a troškou vývaru rozmixujeme na hladký krém, ktorý natrieme do silikó-novej formy. Necháme stuhnúť.


  2. 2

    Potom nakrájame údené koleno, pridáme ho na stuhnutú zmes a zalejeme zvyšným rôsolom. Necháme stuhnúť.


  3. 3

    Červenú cibuľku nakrájame a zalejeme rozvareným bielym vínom s medom. Osolíme a okoreníme.


Diskusia k receptu

bojar
my obyčajný ľudia varíme huspeninu z nožičiek a niekedy i z kolenom