Kolienková huspenina na cibuli fotorecept
Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 25. septembra 2015
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 25. septembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
7 hod minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z oboch kolien varíme huspeninu asi sedem hodín. Uvarenú huspeninu precedíme. Čerstvé koleno aj s kožou a troškou vývaru rozmixujeme na hladký krém, ktorý natrieme do silikó-novej formy. Necháme stuhnúť.
- 2
Potom nakrájame údené koleno, pridáme ho na stuhnutú zmes a zalejeme zvyšným rôsolom. Necháme stuhnúť.
- 3
Červenú cibuľku nakrájame a zalejeme rozvareným bielym vínom s medom. Osolíme a okoreníme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu