Karfiol na indický spôsob s jazmínovou ryžou
Foto: ryzasos
Jemný a chuťovo-intenzívny karfiol s jazmínovou ryžou. Jednoduchý a rýchly recept.
Zdroj: Gorbe Palko
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu SOS Jasmine uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Karfiol očistite a rozdeľte na ružičky, varte v osolenej vode 15 minút. Cesnak a cibuľu nakrájajte na malé kúsky a poduste na masle na panvici.
- 3
Na panvicu ďalej pridajte nakrájanú paradajku, koreniny a povarte 5 minút. Túto zmes rozmixujte tyčovým mixérom do hladka a primiešajte smotanu. Nakoniec pridajte uvarený karfiol.
- 4
Dôkladne premiešajte, dochuťte podľa preferencií a podávajte s ryžou.
Tiež karfiol:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu