Karfiol
Karfiol na indický spôsob s jazmínovou ryžou
Autor receptu: ryzasos
Jemný a chuťovo-intenzívny karfiol s jazmínovou ryžou. Jednoduchý a rýchly recept.
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Ryžu SOS Jasmine uvarte podľa návodu na obale.
- Karfiol očistite a rozdeľte na ružičky, varte v osolenej vode 15 minút. Cesnak a cibuľu nakrájajte na malé kúsky a poduste na masle na panvici.
- Na panvicu ďalej pridajte nakrájanú paradajku, koreniny a povarte 5 minút. Túto zmes rozmixujte tyčovým mixérom do hladka a primiešajte smotanu. Nakoniec pridajte uvarený karfiol.
- Dôkladne premiešajte, dochuťte podľa preferencií a podávajte s ryžou.