Karfiol

Karfiol na indický spôsob s jazmínovou ryžou

Autor receptu: ryzasos

Jemný a chuťovo-intenzívny karfiol s jazmínovou ryžou. Jednoduchý a rýchly recept.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ryžu SOS Jasmine uvarte podľa návodu na obale.
  2. Karfiol očistite a rozdeľte na ružičky, varte v osolenej vode 15 minút. Cesnak a cibuľu nakrájajte na malé kúsky a poduste na masle na panvici.
  3. Na panvicu ďalej pridajte nakrájanú paradajku, koreniny a povarte 5 minút. Túto zmes rozmixujte tyčovým mixérom do hladka a primiešajte smotanu. Nakoniec pridajte uvarený karfiol.
  4. Dôkladne premiešajte, dochuťte podľa preferencií a podávajte s ryžou.