Komentáre k receptu:
  • radox1 - fotkaradox1 20. februára 2019 o 14:22

    to kare je hotove v bode c.1.potom uz len tvrdne a vysycha.



    @zareaguj
     1x mirop
  • pankrac - fotkapankrac 20. februára 2019 o 16:15

    @Radox1 (20.2.2019 14:22)

    To je tvoja posilovňa? Potom sa už nečudujem tvojím komentárom a obrázkom.
    @zareaguj
     1x katrin179
  • používateľ nemá avatarmirop 20. februára 2019 o 17:17

    chudak kare... umucene k smrti
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 20. februára 2019 o 18:13

    @Pankrac (20.2.2019 16:15)

    ja to mu hovorim-varenie hrou,aby ludia v kuchyni nerobili sprostosti a nenicili suroviny.
    @zareaguj
  • mysiacik - fotkamysiacik 20. februára 2019 o 19:55

    Tak ja neviem, tiez som sa bala, ze bude suche, ale nebolo.. Opecene kratko, a v stave sa pieklo.. Hned sq zjedlo nestihlo ani byt tvrde alebo suche.. A tak ak vam beladi kare kludne mozte vyskusat krkivicku, alebo stehno.. Ja som chceka cosi chudunke nemastne pre deti :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzinnajdha 21. februára 2019 o 13:21

    Verím že je šťavnaté a chuť má vynikajúcu. Podobne pečiem kuracie alebo morčacie kúsky. Treba skúsiť aj karé.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkatrin179 27. februára 2019 o 09:25

    mňam to vyzerá úžasne, ja robievam podobný recept s karé, len zalievam šľahačkovou smotanou, jednou kyslou smotanou a na mäso poukladám trojuholníkové syry a najemno nakrájanú cibuľku, zakryté pod alobalom je mäsko mäkké a chutné.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist