« Naspäť na tento recept

Karé na kyslej kapuste so slaninou a bryndzou verzia na vytlačenie



Autor receptu: mysiacik

Postup receptu

Bravčové karé si naklepeme, osolíme, okoreníme a plátky krátko opečieme z oboch strán na oleji. Plech si osolíme, okoreníme, vystelieme kyslou kapustou, pridáme červené víno a ukladáme na to všetko opečené maso.

Keď máme maso poukladané, zalejeme výpekom, kde sme maso opiekli, zakryjeme alobalom a dáme na 190 stupňov piecť.

Medzitým ako sa nám maso pečie, na panvici si opečieme slaninu a na drobno nakrájanú cibuľu. Všetko pekne do zlatista.

Sledujeme maso, keď už vyzerá, že je hotové, odokryjeme ho, na každý kúsok rozdrobíme bryndzu a všade posypeme opečenú slaninu s cibuľou. Takto dáme kráko zapiecť. Podávame so zemiakmi alebo s pyré.

Suroviny




10
porcií
20
minút
príprava
45
minút
na 190 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist