Foto: wevewe
ľahká polievka na leto
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskor si nakrajame kapustu na rezance, posypeme kminom a nechame pol hodinku postat. Potom si v hrnci zohrejeme 1 lyzicu oleja, chvilku poprazime mletu papriku (len chvilku aby nezhorkla), pridame kapustu, na kocky pokrajane zemiaky a zalejeme vyvarom.
- 2
Varime do makka. V pripade potreby dochutime vegetou, solou, alebo kto ma rad stiplave moze pridat chilli. Na zaver pridame na kolieska nakrajane vegarky, nechame prevriet a je hotovo. Ak pouzivate klobasku, tak tu treba pridat na zaciatku varenia.
- 3
Pre tych co nepoznaju vegarky - to su vegetarianske parky
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu