Kapustová polievka aj pre vegetariánov

wevewe - fotkawevewe, 7. júna 2010
Kapustová polievka aj pre vegetariánov
Foto: wevewe

ľahká polievka na leto

3-4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/4 hlávky
1 PL
2 ks
1 l
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskor si nakrajame kapustu na rezance, posypeme kminom a nechame pol hodinku postat. Potom si v hrnci zohrejeme 1 lyzicu oleja, chvilku poprazime mletu papriku (len chvilku aby nezhorkla), pridame kapustu, na kocky pokrajane zemiaky a zalejeme vyvarom.

  2. 2

    Varime do makka. V pripade potreby dochutime vegetou, solou, alebo kto ma rad stiplave moze pridat chilli. Na zaver pridame na kolieska nakrajane vegarky, nechame prevriet a je hotovo. Ak pouzivate klobasku, tak tu treba pridat na zaciatku varenia.

  3. 3

    Pre tych co nepoznaju vegarky - to su vegetarianske parky

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: