Indický pikantný cícer
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 14. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 14. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Vopred namočený cícer uvaríme do mäkka.
- 2
Cibuľu, šampiňóny a papriku nakrájame na približne rovnaké kúsky, opečieme na oleji spolu s cesnakom, pridáme pretlak, krátko restujeme a zalejeme bielym vínom. Pridáme pochutiny a krátko spolu povaríme.
- 3
Podľa potreby zriedime bielym vínom alebo vodou z uvareného cícera.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu