Indický pikantný cícer

Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 14. júna 2011
Indický pikantný cícer
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

100 g
100 g
30 g
300 g
200 g
100 g
2 dl
20 g
50 g




Postup

  1. 1

    Vopred namočený cícer uvaríme do mäkka.

  2. 2

    Cibuľu, šampiňóny a papriku nakrájame na približne rovnaké kúsky, opečieme na oleji spolu s cesnakom, pridáme pretlak, krátko restujeme a zalejeme bielym vínom. Pridáme pochutiny a krátko spolu povaríme.

  3. 3

    Podľa potreby zriedime bielym vínom alebo vodou z uvareného cícera.

Diskusia k receptu

abend
Zaujímavý recept, taký nie každodenný. Určite vyskúšam.
mili2936
cícer sa u nás rýchlo udomácnil, máme ho veľmi radi. Už mi kvitne na záhradke ďalší, dúfam, že úroda bude dobrá. Vďaka za ďalší zaujímavý recept, určite vyskúšam
dorisa
Toto vyzerá famozne. Mám doma kúpený cícer, ale nejak som naň zabudla. Ďakujem za tip.
frezia
Prave sme ho dojedli,bol fantasticky! Dakujem za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia