Hrachové lievance so slaninkou
Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Slaninu orestujeme, vychladíme. Pridáme rozmixovaný hrach, vajíčka, múku, cesnak, soľ, korenie a majorán.
- 2
Všetky ingrediencie spolu premiešame. Ak má cesto hustú konzistenciu, rozriedime ho mliekom.
- 3
Pečieme lievance. Hotové lievance podávame k pečenému mäsu a môžeme ich posypať opečenou cibuľkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu