tento recept ako aj ostatne čo budem pridávať mám ako moje osobné dedičstvo po mojej neb. mamky
Postup
-
1
• Pokrájané mäso uložíme na spenenú cibuľu,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme.Vopred namočenú fazuľu uvaríme osobitne do mäkka.Huby podusíme s rascou na slanine.
- 2
Do takmer mäkkého mäsa pridáme rozotrený cesnak na kocky pokrájanú zeleninu,rajčiakový pretlak,podusené huby a dusíme do mäkka.Pred koncom tepelnej úpravy zmiešame s uvarenou fazuľou,okoreníme majoránom podľa chuti osolíme.Príloha varené zemiaky alebo knedľa,pripadne chlieb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu