Hovädzí burger McPulitzer
Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 3. januára 2017
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 3. januára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté hovädzie mäso zomelieme, ochutíme soľou a korením. Vyformujeme mäsové placky, ktoré necháme odležať v chlade asi 20 minút. Pripravené mäso opečieme prudko z oboch strán.
- 2
Majonézu premiešame s rozdrvenými bylinkami, soľou a korením. Z vajíčka pripravíme volské oko. Opečieme vnútornú stranu žemlí.
- 3
Na spodnú časť žemle servírujeme majonézu, baby špenát, paradajky, mäso, syr, slaninku a volské oko. Priklopíme vrchnou časťou žemle a prepichneme ju drevenou ihlou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vies citat ? alebo reagujes pod vplyvom alkoholu.
Pekny recept 5*
Ja som mal dnes podobny vyborny hnus, dakedy pomoze aby clovek vyliezol aj von a objednal si daco ine, a az potom kydal mudre komentare.
Že hnus?! To je tak,keď je niekto dvojník toho "experta" Bukovskeho a žerie len trávu v lete a ihlicie v zime,že???? Tak načo si otváral recept s mäskom ???? Nechápem!