Francúzka nátierka (French Paté)

redakcia - fotkaredakcia, 4. júla 2009

Suroviny

200 g
80 ml
2 PL
1,5 KL
500 ml
1/4 KL
1 KL
1,5 KL
3/4 KL
1 KL
60 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr namočíme strúhanku do vody. Zamiešame ju a necháme zmäknúť.

  2. 2

    Na rajnicu dáme olej, bobkový list a tymian, mierne zahrejeme a pridáme cibuľku, ktorú pražíme spolu s korením do zmäknutia.

  3. 3

    Keď je cibuľka hotová, odstránime bobkový list a pridáme ostatné prísady okrem margarínu. Dusíme na miernom plameni 15 minút.

  4. 4

    Medzitým si roztopíme margarín, ktorý potom pridáme do takto pripravenej zmesi. Dôkladne zamiešame, dáme do vhodnej nádoby a necháme vychladnúť. Nátierka je výborná na opečený chlieb

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: