Hubové fašírky

Fašírka z kozáka osikového (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnešný výborný obed

8
porcií
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Hríby som očistila a umyla
  2. ...nakrájala som ich na menšie kúsky.
  3. Na panvicu som dala masť, slaninu a cibuľu nakrájanú na kocky a opiekla som ich.
  4. Pridala som hríby s začala som ich pražiť a stále miešala
  5. ..osolila, okorenila, pridala som rascu a červenú mletú papriku.
  6. Dochutené som ich pražila 5 min. a potom som ich nechala vychladiť.
  7. Rožky som namočila a vyžmýkala, pridala som hríby, vajcia a všetko premiešala, už som nedochucovala, lebo všetko bolo ochutené počas dusenia.
  8. Z masy som tvorila fašírky, ktoré som obalila v strúhanke.
  9. Olej a a masť som nechala zohriať a vložila som do nej fašírky.
  10. Vypražené fašírky som vyložila na misu s kuchynským papierom.
  11. Podávala som s varenými zemiakmi a paradajkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.