Foto: pivonka
Pod takým názvom som ju kedysi našla v dajakom časopise. Práve teraz je najvhodnejší čas ju uvariť.
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu a huby očistíme a nakrájame. Bohužiaľ som nemala podpňovky, tak som dala šampiňóny. Dáme variť do 1,5 litra vody. Pridáme bujónové kocky a uvaríme.
-
2
Ak použijeme kukuricu z konzervy, prepláchneme ju. Klobásku pokrájame na kolieska. Pridáme k uvarenej zelenine. Chvíľu povaríme.
-
3
Pridáme uvarenú fazuľu a dochutíme soľou a korením. Necháme prejsť varom. Môžeme podávať s osúchom alebo s čerstvým pečivom.
Diskusia k receptu