Skvelý vláčny chlebík bez kysnutia.
16
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Sypké suroviny spolu preosejeme, pridáme rascu, semiačka, jogurty a opatrne spracujeme cesto, podľa potreby prilievame vodu.
- 2
Pomúčenými rukami vytvarujeme bochník a dáme do zapekacej misy/ jenskej vyloženej pečiacim papierom a vrch posypeme ešte semiačkami a poprášime múkou.
Tiež chlieb:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
nezabudla si na kypridlo..?napríklad soda bicarbona..??
ja som nedávala pri tomto chlebíku ( inak dávam ) , ale pre istotu postačí na to množstvo 1KL sódy bikarbóny alebo kypriaceho prášku bez fosfátov.
Každý si predstavuje chleba inak