Cviklový tatarák fotorecept
Foto: sonulienka
Dnes niečo iné. Jedli ste už cviklový (alebo z červenej repy) tatarák? Ak nie, pridávam môj recept.
2
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
2 ks (červená repa) |
|
1 ks veľká |
|
10 strúčikov |
|
2 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Tu sú suroviny.
-
2
Cviklu si uvaríme a nastrúhame na jemno.
-
3
K nastrúhanej cvikly pridáme nastrúhanú červenú cibuľu a pretlačený cesnak.
-
4
Pridáme ostatné suroviny.
-
5
Dobre všetko zamiešame a dáme do chladničky.
-
6
Teraz si pripravíme hrianky. Keď sú hotové, cviklový tatarák dáme na tanier.
-
7
Detail na srdiečko pre manžela.
-
8
No a kvietok pre mňa.
-
9
Chutilo nám. Ak chcete a cviklu môžete, vyskúšajte.
Diskusia k receptu