Cviklový tatarák
Cviklový tatarák

Cviklový tatarák fotorecept

sonulienka - fotkasonulienka, 24. novembra 2018

Dnes niečo iné. Jedli ste už cviklový (alebo z červenej repy) tatarák? Ak nie, pridávam môj recept.

2
porcie
120 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 PL
2 PL
2 PL
2 ks (červená repa)
1 ks veľká
10 strúčikov
2 PL
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tu sú suroviny.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cviklu si uvaríme a nastrúhame na jemno.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    K nastrúhanej cvikly pridáme nastrúhanú červenú cibuľu a pretlačený cesnak.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme ostatné suroviny.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Dobre všetko zamiešame a dáme do chladničky.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Teraz si pripravíme hrianky. Keď sú hotové, cviklový tatarák dáme na tanier.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Detail na srdiečko pre manžela.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    No a kvietok pre mňa.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Chutilo nám. Ak chcete a cviklu môžete, vyskúšajte.

    Cviklový tatarák (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: