Cícerová nátierka
Cícerová nátierka

Cviklová nátierka à la hummus

ravend - bez fotkyravend, 31. decembra 2017
Cviklová nátierka à la hummus
Foto: ravend

Rýchla a jednoduchá nátierka.

4
porcie

Suroviny

500 g zaváraná
1 plechovka
2 strúčiky
4  PL
2  ČL
2  ČL
2  PL
za hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ja používam zaváranu cviklu. Všetko zmiešame spolu a rozmixujeme :)

    Cviklová nátierka à la hummus - obrázok 1
  2. 2

    Ak budete používať cviklu celú bude stačiť 5 ks. Najskôr si uvaríme cviklu, podľa veľkosti cvikly to môže trvať 20 až 40 minút. Uvarenú ošúpeme a nakrájame na kúsky. Necháme vychladnúť. A spravíme bod č. 1.

Diskusia k receptu

farbuska
Ďakujem za recept. Mám rada hummus aj cviklu, skúsim ich spojiť podľa teba.
Všetko dobré v nastávajúcom roku.
mahreb
Hummus mám moc ráda i červenou řepu. Jenom jsem to nikdy nemíchala dohromady. Zkusím určitě.
atulienka
Ja používam uvarenú, vákuovo balenú cviklu. Ešte dnes urobím nátierku podľa tvojho receptu. Veľmi ma láka, veď je to samá dobrota. Na obrázku je v pohároch, len by ma zaujímalo, ako dlho vydrží v chladničke. Vďaka za nápad.