Cviklová nátierka à la hummus
Rýchla a jednoduchá nátierka.
4
porcie
porcie
Suroviny
500 g zaváraná |
|
1 plechovka |
|
2 strúčiky |
|
4 PL |
|
2 ČL |
|
2 ČL |
|
2 PL |
|
za hrsť |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ja používam zaváranu cviklu. Všetko zmiešame spolu a rozmixujeme :)
-
2
Ak budete používať cviklu celú bude stačiť 5 ks. Najskôr si uvaríme cviklu, podľa veľkosti cvikly to môže trvať 20 až 40 minút. Uvarenú ošúpeme a nakrájame na kúsky. Necháme vychladnúť. A spravíme bod č. 1.
Všetko dobré v nastávajúcom roku.