Zapekaná ryža
Chutná a rýchla zapekaná ryža
Autor receptu: ryzasos
Chrumkavá ryža je kulinársky skvost , ktorý v jednom jedle spája textúry a chute.* S našimi tipmi a trikmi určite ohromíte svojich
hostí na vašom ďalšom stretnutí. Odvážte sa inovovať v kuchyni s lahodnou a chrumkavou ryžou!
Postup
- Na panvici s rozpáleným olejom orestujte všetku nakrájanú zeleninu.
- Keď je zelenina uvarená, pridajte ryžu a duste ju v panvici 2 minúty.
- Potom pridajte hrášok všetko spolu premiešajte, ochuťte soľou a korením.
- Ryžu so zeleninou preložte do zapekacej misy a pridajte rozšľahané vajcia a nastrúhaný parmezán. Vložte ju do rúry alebo teplovzdušnej fritézy, pečte kým nebude zlatistá a chrumkavá na krajoch.
- Hotové jedlo nechajte troška vychladnúť a vychutnajte si ho!