Zapekaná ryža

Chutná a rýchla zapekaná ryža

Autor receptu: ryzasos

Chrumkavá ryža je kulinársky skvost , ktorý v jednom jedle spája textúry a chute.* S našimi tipmi a trikmi určite ohromíte svojich hostí na vašom ďalšom stretnutí. Odvážte sa inovovať v kuchyni s lahodnou a chrumkavou ryžou!

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Na panvici s rozpáleným olejom orestujte všetku nakrájanú zeleninu.
  2. Keď je zelenina uvarená, pridajte ryžu a duste ju v panvici 2 minúty.
  3. Potom pridajte hrášok všetko spolu premiešajte, ochuťte soľou a korením.
  4. Ryžu so zeleninou preložte do zapekacej misy a pridajte rozšľahané vajcia a nastrúhaný parmezán. Vložte ju do rúry alebo teplovzdušnej fritézy, pečte kým nebude zlatistá a chrumkavá na krajoch.
  5. Hotové jedlo nechajte troška vychladnúť a vychutnajte si ho!