Chrumkavé crostini - opečené bagetky s paradajkami a bazalkou
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 15. augusta 2023
mesačník Varecha, 15. augusta 2023
Foto: Shutterstock
8 ks
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z 8 plátkov hrubšej bagety upečieme chrumkavé hrianky, potrieme ich strúčikom cesnaku, dochutíme soľou, mletým čiernym korením a pokvapkáme olivovým olejom.
- 2
Menšie guľaté paradajky nakrájame na kocky, primiešame najemno nakrájanú červenú cibuľu, olivový olej, uložíme na hrianky a ozdobíme lístkami čerstvej bazalky.
Tiež crostini:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu