Hubové crostini fotorecept
Foto: kukulienka71
Chutná rýchlovka na rôzne príležitosti.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Video s týmto receptom som videla na internete a už vtedy sa mi zbiehali slinky. Bagety som skrátila, aby sa mi zmestili do panvice a aj pozdĺžne prerezala, ako keď sa idú plniť. Odložila som ich bokom. Na väčšej panvici som poopekala na 3 PL oleja naplátkované osolené a okorenené huby, neskôr som pridala nasekaný cesnak a petržlenovú vňať.
-
2
Obsah panvice som premiestnila do misky a na zvyšnom oleji som opiekla rezné plochy bagiet.
-
3
Po prevrátení som na bagety navrstvila huby a zakryla ich tenšími plátkami mozzarelly. Panvicu som opatrila pokrievkou a nechala bagety na slabom ohni opiecť aj odspodu. Syr sa pod pokrievkou roztopil a bolo hotovo.
-
4
Hotové bagety sa môžu nakrájať na menšie kusy a tak nahradiť jednohubky na nejakej párty povedzme. Vtedy je lepšie robiť ich v rúre, tam sa ich zmestí viac.
-
5
Vhodná príloha sú rajčinky napríklad.
My sme si pochutili🙂ďakujem ti
Ďakujem. Budem rada, ak aj ochutnáš