Foto: 2010
Ja sa nebránim inym - čudným receptom, skôr ich vyhľadávam. Včera tu v televízii jeden herec rozprával, že keď bol chlapec, jeho babka varila chrenové Zobraziť celý popisJa sa nebránim inym - čudným receptom, skôr ich vyhľadávam. Včera tu v televízii jeden herec rozprával, že keď bol chlapec, jeho babka varila chrenové zemiaky a stále si na ne spomína. Načo máme uja Googla, tak som vyhrabal recept a dnes som ho vyskúšal na obed.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky nakrajame na kocky, pridame bobkovy list, sol, korenie a dame varit do makka. Zevraj v supkach zemiakov su vsetky vitaminy, tak sa varili len poriadne umyte.
-
2
Cerstvy chren som nedostal kupit a ten, co bol, stal vyse 30 eur kilo, ja som pouzil dost dobry nalozeny. Zmiesal s kyslou smotanou, pridal stedro masla a na drobno nakrajanu pazitku.
-
3
Premiesal a trochu "pomagal".
-
4
A pouzil ako prilohu k peknemu T-bone steaku.
varecha.pravda.sk/recepty/bramborovo-krenovy-bochanek/663...
Křen v rozpuštěném másle používám na brambory k uzenému masu.
Vyzkoušej, vynikající