Cestoviny s kuracími (morčacími) prsiami a zeleninou

holec63 - bez fotkyholec63, 13. februára 2011

Boli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Zobraziť celý popisBoli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Janka Krónera z Profesionálov, že mali sme v papuľke nebíčko. Tak poďme na to ...

6
porcií
45 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

500  g, alebo morčacie
2 ks, stredne veľké
4-5 strúčikov
425 ml
220 ml
330 g , miešaná akú chcete
3-5 lyžíc, /podľa chuti/
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
2-3 lyžice
500 g, -vruty




Postup

  1. 1

    Kuracie alebo morčacie prsia nakrájeme na kocôčky. Na olej dáme nadrobne nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Keď je cibuľa trochu udusená spolu s cesnakom, dáme posolené a pokorenené mäso.

  2. 2

    Kedˇ bude mäsko skoro mäkké pridáme oregáno, šanpiňony, kukuricu a miešanú zeleninu. Toto všetko dusíme spolu ešte cca 10 min.

  3. 3

    Kým sa nám dusí mäso, tak si uvaríme cestoviny-vruty (alebo na aké máte chuť) podľa návodu. Keď je cestovina už hotová, tak ju len scedíme, ale nepreplchujeme.

  4. 4

    Do cestovín dáme pripravené mäso, damá tam kečup, podľa toho, ako kto má rád, riadne vymiešame a môžeme podávať. DOBRÚ CHUŤ. A je v puse nebíčko.

Diskusia k receptu

stofy
myslím, že to bude veľmi chutné...určite vyskúšam
ancicka
takéto jednoduché a určite aj chutné recepty mám rada.Ukladam do kk...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia