Cestoviny s kuracími (morčacími) prsiami a zeleninou
Autor receptu: holec63
Boli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Janka Krónera z Profesionálov, že mali sme v papuľke nebíčko. Tak poďme na to ...
6 porcií |
45 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie alebo morčacie prsia nakrájeme na kocôčky. Na olej dáme nadrobne nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Keď je cibuľa trochu udusená spolu s cesnakom, dáme posolené a pokorenené mäso.
- Kedˇ bude mäsko skoro mäkké pridáme oregáno, šanpiňony, kukuricu a miešanú zeleninu.
Toto všetko dusíme spolu ešte cca 10 min.
- Kým sa nám dusí mäso, tak si uvaríme cestoviny-vruty (alebo na aké máte chuť) podľa návodu. Keď je cestovina už hotová, tak ju len scedíme, ale nepreplchujeme.
- Do cestovín dáme pripravené mäso, damá tam kečup, podľa toho, ako kto má rád, riadne vymiešame a môžeme podávať. DOBRÚ CHUŤ. A je v puse nebíčko.