Černohorský rezeň

svetlusb - fotkaSvetlusb, Piešťany, 2. januára 2018 8:14
Ďalšie recepty »

Černohorský rezeňFoto: svetlusb

Výborný Černohor, ktorým nepohrdne nik!

60 min
príprava

Suroviny

3 ks
1 ks stredná
2 strúčiky
2 ks
 (alebo bravčová masť)
 na posypanie

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové karé narežeme na pláty, nasolíme, okoreníme a potom naklepeme. Zemiaky očistíme a nastrúhame na jemno, pridáme najemno nakrájanú cibuľu, vajcia, pretlačený cesnak, majorán,korenie, soľ a nakoniec vmiešame hladkú múku podľa potreby, aby vzniklo tuhšie cestíčko.

    Černohorský rezeň - obrázok 1
  2. 2

    V cestíčku poobaľujeme rezne a pražíme na rozpálenom oleji alebo bravčovej masti. Pražíme pomaly z oboch strán do chrumkava.

  3. 3

    Hotové rezne posypeme strúhaným syrom. Ako prílohu môžeme zvoliť ryžu, americké zemiaky, zemiakové pyré ba dokonca aj varené zemiaky-naozaj len podľa vašej chuti!❤️

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist