Čiernohorský rezeň
Foto: svetlusb
Výborný Černohor, ktorým nepohrdne nik!
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčové karé narežeme na pláty, nasolíme, okoreníme a potom naklepeme. Zemiaky očistíme a nastrúhame na jemno, pridáme najemno nakrájanú cibuľu, vajcia, pretlačený cesnak, majorán,korenie, soľ a nakoniec vmiešame hladkú múku podľa potreby, aby vzniklo tuhšie cestíčko.
-
2
V cestíčku poobaľujeme rezne a pražíme na rozpálenom oleji alebo bravčovej masti. Pražíme pomaly z oboch strán do chrumkava.
- 3
Hotové rezne posypeme strúhaným syrom. Ako prílohu môžeme zvoliť ryžu, americké zemiaky, zemiakové pyré ba dokonca aj varené zemiaky-naozaj len podľa vašej chuti!❤️
Tiež bravčový rezeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Nieje do coho rypnut,tak ti zasa toto vadi?v 99% restauracii to tak serviruju....vari si este nebol v restike na dobry cernohor?nacase si nasetrit a niekam ist. ;-) .tento recept je vyborny a niet na nom co kritizovat.alebo rcp.na originalny original zo vsetkych originalov mas ty?tak sem s nim,budeme ich robit podla teba! :-) .pekny den vsetkym!
cernohorsky rezen je charakteristicky syrovym posypom
vynechal si špagety:-)
Označiť karé ako piliny, to môže len človek, ktorý tento druh mäsa nevie vôbec upraviť. Neschopnosť ani vysokotučný eidam neprekryje.
Sice nedělám černohorský rezeň, ale za názor krkovice se přidám a hlasuji pro ni - krkovici. Je to od vkusu a chuti, někdo tučné maso nesnáší. Já si vybírám krkovici jemně prorostlou. Karé jednou za rok, to když toužím po konzistenci a chuti krabice od kozaček. Krásný den přeji všem!
tiez sa mi nepaci tradicia sypat syr na kazde jedlo, s vynimkou cernohora, ku ktoremu patri.. je to proste taky recept... na cernohor sa vsade a vzdycky struha syr.. tvoj postreh si hodil pod nespravny recept :D
Keď na tieto jedlá nedáš ten syr tak sa už nebudú tak volať je to originál recept