Černohorský rezeň
Výborný Černohor, ktorým nepohrdne nik!
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
|
|
3 ks |
|
1 ks stredná |
|
2 strúčiky |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(alebo bravčová masť) |
|
na posypanie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bravčové karé narežeme na pláty, nasolíme, okoreníme a potom naklepeme. Zemiaky očistíme a nastrúhame na jemno, pridáme najemno nakrájanú cibuľu, vajcia, pretlačený cesnak, majorán,korenie, soľ a nakoniec vmiešame hladkú múku podľa potreby, aby vzniklo tuhšie cestíčko.
-
2
V cestíčku poobaľujeme rezne a pražíme na rozpálenom oleji alebo bravčovej masti. Pražíme pomaly z oboch strán do chrumkava.
- 3
Hotové rezne posypeme strúhaným syrom. Ako prílohu môžeme zvoliť ryžu, americké zemiaky, zemiakové pyré ba dokonca aj varené zemiaky-naozaj len podľa vašej chuti!❤️
Tiež bravčový rezeň:
Ďalšie recepty:
- 3
Nieje do coho rypnut,tak ti zasa toto vadi?v 99% restauracii to tak serviruju....vari si este nebol v restike na dobry cernohor?nacase si nasetrit a niekam ist. ;-) .tento recept je vyborny a niet na nom co kritizovat.alebo rcp.na originalny original zo vsetkych originalov mas ty?tak sem s nim,budeme ich robit podla teba! :-) .pekny den vsetkym!
cernohorsky rezen je charakteristicky syrovym posypom