Bravčový rezeň
Bravčový rezeň

Černohorský rezeň

svetlusb - fotkasvetlusb, 2. januára 2018
Černohorský rezeň
Foto: svetlusb

Výborný Černohor, ktorým nepohrdne nik!

60 minút
príprava

Suroviny

3 ks
1 ks stredná
2 strúčiky
2 ks
 (alebo bravčová masť)
 na posypanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové karé narežeme na pláty, nasolíme, okoreníme a potom naklepeme. Zemiaky očistíme a nastrúhame na jemno, pridáme najemno nakrájanú cibuľu, vajcia, pretlačený cesnak, majorán,korenie, soľ a nakoniec vmiešame hladkú múku podľa potreby, aby vzniklo tuhšie cestíčko.

    Černohorský rezeň - obrázok 1
  2. 2

    V cestíčku poobaľujeme rezne a pražíme na rozpálenom oleji alebo bravčovej masti. Pražíme pomaly z oboch strán do chrumkava.

  3. 3

    Hotové rezne posypeme strúhaným syrom. Ako prílohu môžeme zvoliť ryžu, americké zemiaky, zemiakové pyré ba dokonca aj varené zemiaky-naozaj len podľa vašej chuti!❤️

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Strucik (2.1.2018 12:29)

Nieje do coho rypnut,tak ti zasa toto vadi?v 99% restauracii to tak serviruju....vari si este nebol v restike na dobry cernohor?nacase si nasetrit a niekam ist. ;-) .tento recept je vyborny a niet na nom co kritizovat.alebo rcp.na originalny original zo vsetkych originalov mas ty?tak sem s nim,budeme ich robit podla teba! :-) .pekny den vsetkym!