Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak fotorecept
Ako už hovorí názov, je to recept redakcie, ale bez foto. Ja som ho trochu pozmenila a nafotila, nedala som šunku, pridala som cesnak Zobraziť celý popisAko už hovorí názov, je to recept redakcie, ale bez foto. Ja som ho trochu pozmenila a nafotila, nedala som šunku, pridala som cesnak a tymián
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Na pekáč som dala papier, aby sa mi mäso neprilepilo, ale netreba, nelepí sa, na papier som uložila plátky mäsa a trochu posolila, na každý plátok som dala 1 čl feferńovej pasty, v mažiari som podrvila asi po 10 guličiek čierneho a bieleho korenia a dala na mäso   
- 
                                                    2
                                                    Natrafila som na tento feferónkový krém, obsahuje len mleté feferóny a soľ, nič viac, tak som ho kľudne použila   
- 
                                                    3
                                                    Teraz by podľa pôvodného receptu mala ísť šunka alebo saláma a slanina, ja som si povedala, že slaninu dám až navrch, aby bola opečená, na mäso som dala lečo, nabudúce dám kolieska paradajky   
- 
                                                    4
                                                    Na to som poukladala plátky syra   
- 
                                                    5
                                                    A plátky slaniny, medzi mäso som pohodila cesnak kvôli vôni a tymián   
- 
                                                    6
                                                    Zaliala som smotanou, piekla som zakryté 50 min. na 200°, potom ešte odokryté 20 min. na 230°, potom to vyzeralo takto   
- 
                                                    7
                                                    Jedli sme so zemiakmi s petržlenovou vňaťou a trochou masla   
- 
                                                    8
                                                    a šalátom   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


Diskusia k receptu