Bravčové rezne

Bravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany

Autor receptu: olinecka

Na dnešný deň, oddychový a rýchly obed, ktorým potešíte doma aj náročných.

30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčové alebo kuracie rezne umyjeme, osušíme kuchynskou utierkou. Plátky naklepeme z oboch strán. Okoreníme mletým čiernym korením, dochutíme soľou.
  2. Vajíčka vymiešame do penista, pridáme kyslú smotanu, Solamyl a pretlačený cesnak.
  3. Každý rezeň obalíme v hladkej múke z oboch strán. Potom ponoríme do cestíčka a dáme na rozpálený olej, vysmážame z oboch strán do zlatista na miernom plameni 7-8 minút.
  4. Po vybratí dáme na kuchynskú papierovú utierku, necháme odkvapkať olej. Podávame so zemiakovým pyré, šalátom alebo dnes u nás zemiakový šalát v marináde. Dobrú chuť.