Bravčové rezne
Bravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany
Autor receptu: olinecka
Na dnešný deň, oddychový a rýchly obed, ktorým potešíte
doma aj náročných.
Postup
- Bravčové alebo kuracie rezne umyjeme, osušíme kuchynskou utierkou. Plátky naklepeme z oboch strán. Okoreníme mletým čiernym korením, dochutíme soľou.
- Vajíčka vymiešame do penista, pridáme kyslú smotanu, Solamyl a pretlačený cesnak.
- Každý rezeň obalíme v hladkej múke z oboch strán. Potom ponoríme do cestíčka a dáme na rozpálený olej, vysmážame z oboch strán do zlatista na miernom plameni 7-8 minút.
- Po vybratí dáme na kuchynskú papierovú utierku, necháme odkvapkať olej. Podávame so zemiakovým pyré, šalátom alebo dnes u nás zemiakový šalát v marináde. Dobrú chuť.