Bravčové ragú so smotanovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010
2
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1/2 PL
1/2 ks
1 PL
1/2 KL
1/2 KL
2 zrnká
125 ml
2 PL
1/2 PL




Postup

  1. 1

    Na masle speníme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme zeler, premiešame a vložíme na malé prúžky nakrájané mäso. Osolíme a dusíme na miernom ohni bez zalievania.

  2. 2

    Pridáme koreniny, paradajkový pretlak, horčicu, víno a mierne podliate dusíme domäkka. Keď mäso dostatočne zmäkne, prilejeme smotanu zmiešanú s múkou a povaríme.

  3. 3

    Zrnká korenia vyberieme vidličkou.

Diskusia k receptu