Bravčové mäso na hríboch

chapona - fotkachapona, 7. marca 2012
Bravčové mäso na hríboch
Foto: chapona

je to len taký môj tip na rýchly obed

30-40 minút
na 200 °C

Suroviny

  (napr.mrazené)
 podľa potreby
  al. Knorr




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 1
  2. 2

    opiecť na horúcom oleji na panvici

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 2
  3. 3

    mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 3
  4. 4

    pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 4
  5. 5

    na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 5
  6. 6

    podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 6
  7. 7

    Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.

Diskusia k receptu

chapona
@mojack údený syr je pre mňa trochu ťažký - hoci ho mám rada, snažím sa mu vyhýbať, ale kto ho môže prečo nie?
anna123
Dnes som recept vyskúšala, použila som čerstvé šampiňony, výborný obed.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia