Foto: chapona
je to len taký môj tip na rýchly obed
30-40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
-
2
opiecť na horúcom oleji na panvici
-
3
mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
-
4
pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
-
5
na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
-
6
podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
-
7
Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.
varecha.pravda.sk/recepty/pangasius-s-hubami-fotorecept/1...