Bravčové mäso na hríboch
Autor receptu: chapona
je to len taký môj tip na rýchly obed
Postup
- Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
- opiecť na horúcom oleji na panvici
- mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
- pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
- na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
- podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
- Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.