Pangasius s hubami fotorecept

mojack - fotkamojack, 10. apríla 2011
Pangasius s hubami (fotorecept)
Foto: mojack

jednoduché a veľmi dobré.

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

2 ks
Praženica:
2 ks
4 ks
  lesné zmes




Postup

  1. 1

    Pláty som položila do pekáča - naozaj boli veľmi veľké- osolila a posypala korením na ryby.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridala som trochu masla.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na panvici som do sklovita opražila 2 malé cibule.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridala som zmes húb. Také aké narástli pod Tatrami. Podusila som to a zamiešala vajíčka. Nezabudnúliť posoliť.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Praženica nemusí byt veľmi tuhá.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Preložila som na ryby.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Prekryla som plátkami údeného syra.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    A zapieklo sa to pekne do hneda.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Upiekli sa zemiačiky.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Dalo sa na tanier

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    a už sa len jedlo.

    Pangasius s hubami (fotorecept) - obrázok 11

Diskusia k receptu

3sandra3
júúúúúúúj to je nádhera.... uvarím cez týžden, mám v mrazáku
ola111
Veľmi dobre to vyzerá,urobím,len tie huby nebudú spod Tatier.
darina11
Práve hútam,čo na obed.Mám tiež v mrazáku. Manžel sa poteší,lebo má rád ryby(ja nie).
marienka44
@Mojack , co je na foto to tmave na tanieri? Ja som tiez vcera robila pangasiusa-Eintopf. Na spodok rimskeho pekaca zemiaky, posolit , pokvapkat s ol. olejom, nato pride vrstva cibule a na nu rezance cervenej kapie. Na toto hniezdo sa polozia platy ochuteneho pangasiusa s citr. stavou a korenim na ryba a cerstvo mletym ciernym korenim. Na zaver zase platky surovych zemiakov a p,atky masla. Zapiect. Pocas pecenia na zaver odkryt veko , odhrnut zemiaky a dopiect do ruzova. Ma me to tak radi,vlastne som napisala cely recept. K tomu som mala uhorkovy salat. :-)
marienka44
@Mojack , co je na foto to tmave na tanieri? Ja som tiez vcera robila pangasiusa-Eintopf. Na spodok rimskeho pekaca zemiaky, posolit , pokvapkat s ol. olejom, nato pride vrstva cibule a na nu rezance cervenej kapie. Na toto hniezdo sa polozia platy ochuteneho pangasiusa s citr. stavou a korenim na ryba a cerstvo mletym ciernym korenim. Na zaver zase platky surovych zemiakov a p,atky masla. Zapiect. Pocas pecenia na zaver odkryt veko , odhrnut zemiaky a dopiect do ruzova. Ma me to tak radi,vlastne som napisala cely recept. K tomu som mala uhorkovy salat. :-)
mojack
Ja mam strasne rada cviklu, zavaram aj 70 flias ročne.
marienka44
@Mojack ,my tiez mame radi cviklu , aj na tvorbu krviniek je vhodna. Ja nezavaram, ale ked vidim na trhu alebo v kauflande s dobrou cenou, kupim a urobim do 2-3 poharov. Uskladnujem v chladnicke. Kedze pridavam aj struhany chren /konzervuje/, netreba sterilizovat a vydrzi dlho.:-) Tak mam vzdy cerstvu cviklu. Ty asi mas svoju dopestovanu, takze sa snazis ju zavarat.
3sandra3
stačí rybu piecť 20 minút?...aby som ju nejedla surovú ... :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia