Bravčové karé na horčici podliate smotanou

tallivera - fotkatallivera, 25. februára 2018 14:55
Ďalšie recepty »
Bravčové karé na horčici podliate smotanou Foto: tallivera
4
porcie
60 min
príprava
45 min
na 180 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso si vyklepeme a dobre osolíme. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a mäsko sprudka osmažíme z oboch strán. Dáme bokom na tanier. Na panvicu do výpeku hodíme na mesiačiky pokrájanú cibuľku a pečieme do hneda. Medzi tým si v hrnčeku zmiešame horčicu s čiernym korením, s cesnakovým granulátom a štipkou rasce. Korenie dávam podľa chuti. Potom do zapekacej misky mäsko poukladam a zhora ho potriem horčicovou zmesou. Navrch naukladáme osmaženú cibuľku trošku polejeme výpekom dáme pokrývku a pečieme na 180 °C cca 35 min. Potom mäsko odokryjeme následne každý kúsok mäska polejeme troškou smotany a ešte necháme piecť 10 min. Už len vyberieme.

  2. 2

    Ako prílohu volím ryžu s kurkumou a čiernym korením. Dávam aj štipku cesnakového granulátu a trochu oleja. Ryža má krásnu farbu a je chutnejšia.

    Bravčové karé na horčici podliate smotanou  - obrázok 2
  3. 3

    Prajem dobrú chuť :-)

    Bravčové karé na horčici podliate smotanou  - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist