Bravčová krkovička na póre a červenom víne so šampiňónmi fotorecept
Náš nedeľný obed
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Bravčovú krkovičku som umyla, osušila a naklepala.   
- 
                                                    2
                                                    Na panvici som rozohriala masť, pridala som mäso a opiekla z oboch strán.   
- 
                                                    3
                                                    Pór som nakrájala na kolieska,   
- 
                                                    4
                                                    ..pridala som ho k mäsu.   
- 
                                                    5
                                                    Mäso som osolila, okorenila, pridala horčicu, poliala vývarom a len chvíľku nechala prevrieť, kým sa tekutina odparila.   
- 
                                                    6
                                                    Poliala červeným vínom a už iba pár minút opiekla.   
- 
                                                    7
                                                    Pripravila som šampiňóny. Na panvicu som dala maslo, pridala som cibuľu, pokrájané šampiňóny, opiekla, osolila, okorenila...   
- 
                                                    8
                                                    ... chvíľu opiekla a hotovo.   
- 
                                                    9
                                                    Podávala som s cestovinami penne. Prajem vám dobrú chuť   
- 
                                                    10
                                                    ..pripravovala som krkovičku, tento obrázok sa mi zatúlal...už som myslela na tento týždeň, že budem robiť karé..ospravedlňujem sa..   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


Asi si sa pomýlila: v názve máš karé a pracovala si s krkovičkou. Malá chybička sa stala.
Autorka upravila názov receptu na krkovičku. Ďakujeme za upozornenie.
@Redakcia (6.3.2019 22:57) :-)
mohla som ako prílohu podávať zemiaky, ale robila som iné jedlo a mala som už uvarené penne..ale najradšej mám mäso len so šalátom..