Bezlepková knedľa
Foto: potravinarskavyrobaliana
Postup
-
1
Zo 100 ml vlažnej vody, droždia a cukru pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť.
- 2
V mise zmiešame Bakery mix Liana, soľ, olej, vajcia a pripravený kvások z droždia. Mixérom s hnetacími metličkami vypracujeme cesto, do ktorého ručne zapracujeme na kocky pokrájaný bezlepkový rožok. Prikryté fóliou necháme 45 kysnúť.
- 3
Vykysnuté cesto rozdelíme na 4 časti a na pracovnej doske vymastenej olejom z vytvarujeme knedle. Necháme ďalších 10 minút podkysnúť.
- 4
Vykysnuté knedle paríme zakryté 25 minút. Hotové potrieme olejom.
Tiež bezlepková knedľa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu