Beef à la Natally

natally36 - fotkanatally36, 14. decembra 2016
Beef à la Natally
Foto: natally36

Steak so zemiakovou kašou ;)

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

300 g
1 dcl
150 g
1 dcl
300 g
1




Postup

  1. 1

    Zemiačiky dáme variť. Keď sú zemiačiky mäkké, vylejeme vodu a zamiaky osolime, pridáme maslo, mlieko a pridáme studenú vodu. Potom zemiačiky rozmixujeme a posypeme petržlenovou vňaťkou.

  2. 2

    Na panvici si dáme rozpustiť maslo a položíme do neho okorenené hovädzie mäsko a opečieme 5 minút s každej strany. Ja dávam ešte na 10 minút piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov. Potom môžeme jedlo podávať na tanier a ozdobiť si podľa vašich predstáv. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

emdy
zaujimava kategorizacia hovadziny... beef - steak- hovadzie masko :D :D :D
duskousko
..zial z nicoho nie je zrejme aky druh hovadzieho masa bol pouzity...?! Taktiez nechapem co je to za "steak", ked informacia - vyplyvajuca z diskusie - "hovori" ze su to na seba "polozene" dva kusky (neznamej) hovadziny...a neznamej hrubky odkrojeneho masa... Steaky su - bezne - krajane na 2,5 cm hrubku (za surova).., ba az na 3 cm...
Zda sa, ze to bude mat od steaku "daleko"... Informacii az prislis malo, aby sa prirpava aj jedlo dao posudit...zial!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia