Bedľa v parmezánovom cestíčku
Jindřich Kovář
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 8. septembra 2016
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 8. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Postupne zo žĺtkov, z múky, mlieka, parmezánu, bieleho vína, zo soli a z korenia vymiešame hladké cestíčko, do ktorého postupne vmiešame z bielkov a zo štipky soli ušľahaný tuhý sneh.
- 2
Tuk rozpálime, plátky húb obalíme v cestíčku, vložíme do panvice a smažíme dozlata. Pokvapkáme citrónom. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky, šalát, tatárska omáčka či francúzsky dressing.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu