Baklažánové roládky
Baklažánové roládky

Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete fotorecept

Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 26. júla 2019
Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

2 ks
3 strúčiky
200 g
100 g
1 ks
5 g čerstvá
5 g
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bryndzu rozmiešame s kyslou smotanou, nasekanou mätou, opraženými píniovými orieškami, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.

    Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cuketu a cibuľu nakrájame na malé kocky a krátko orestujeme na olivovom oleji. Primiešame nasekanú vňatku, trochu opražených píniových orieškov, ochutíme podľa potreby soľou, korením a citrónom.

  3. 3

    Baklažán nakrájame na tenké plátky a nasucho ich ugrilujeme z oboch strán. Hotové ochutíme cesnakom, soľou, korením, citrónovou šťavou a olivovým olejom.

    Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Opečené plátky baklažánu plníme bryndzovou plnkou, zrolujeme a podávame na vlažnej nakrájanej cukete.

    Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: