Podbitá pasuľa
V úvode upresním názov receptu. Podbitá pasuľa (fazuľa) po zemplínsky je konzistenciou niečo medzi fazuľovým prívarkom...
Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou
Tip na rýchlu a chutnú večeru.
Jednoduchý šalát s fazuľou
Tento šalátik je naozaj suprový. Keď som objavila tento recept v jednom časopise, prítomnosť fazule...
Pečená krkovička s červenou kapustou a zemiakovou knedľou
Je to ďalšie z jedál, ktoré sú v našej rodine obľúbené. Nie je to síce...
Fašiangové krepli (šišky) a malý bonus k tomu
K fašiangovému času neodmysliteľne patria tradičné dobré kysnuté šišky plnené lekvárom, u nás nazývané "krepľi"...
Moje prvé veterníky
Dlho som sa odhodlávala urobiť tento koláčik, ale bála som sa prípravy odpaľovaného cesta + nemala...
Lahodný višňovo-smotanový koláč
Tento koláčik som uvidela v jednej knihe. Neostalo to len pri pohľade naň a urobila som...
Špagety po našom
Špagety na tento spôsob patria medzi TOP jedlá mojich detí, no zároveň si na nich pochutnám...
Rybací šalát
Keďže máme doma šikovného rybára, tak musíme vymýšľať rôzne spôsoby prípravy rybacieho mäsa. Jesť...
Zbojnícky špíz s tekvicovým pyré
Tekvicová nemusí byť len polievka. Nech sa páči, chutný špíz s tekvicovým pyré.