![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zrkadlová čokoládová poleva
Vždy ma zaujímalo, ako robia vo francúzskych cukrárňach tú lesklú čokoládovú polevu (mirror glaze). Varí sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pomarančové mini bábovky
Tento recept sa dá piecť aj na plechu, v tortovej forme, alebo v hocijakých formičkách....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba na thajský spôsob
Keď máte náhodu plné zuby vyprážaných podkovičiek a chcete k sviatkom urobiť niečo iné, exotické, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Japonské soba noodle s tuniakom
Soba je pohánka, určite to zoženiete v ázijských obchodoch. Tieto cestoviny sa jedia zastudena alebo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Orechovo-jablkové misky
Tento dezert sa podáva teplý, poliaty teplým riedkym vanilkovým pudingom. Vlašské orechy sa môžu vymeniť za...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morské špagety
Tieto čierne špagety sú u nás dostať suché, ale ja si ich niekedy vyrábam sama...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marocký kozací tagine
Tagine je keramická marocká nádoba a všetko čo sa v nej varí sa tiež volá tagine...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slávnostná mangová torta
Túto tortu som robila na Vianoce , bola v časopise z dosť náročnou cukrárskou technologiou, preto...