prazdny

Marinované kuracie krídelká so zeleninou

Kuracie mäso

Pripravte si kuracinu namarinovanú v cesnaku a v mede s množstvom rôznej grilovanej zeleniny tak, ako...

prazdny

Losos na ázijský spôsob

Hlavné jedlá

Rybky máme u nás radi a naším favoritom je vianočný kapor :-D Ale ani inými rybkami nepohrdneme...

prazdny

Špízy z kuracích pŕs na citrónovej tráve

Kuracie mäso

Kuracie špízy v marináde s citrónovou trávou

prazdny

Králík v česnekovo-hořčičné marinádě v Remosce

Hlavné jedlá

Opět moje oblíbená babička Remoska. Ono to děvče je jen o pár let mladší než já....

prazdny

Kuracie prsia v sójovej omáčke

Kuracie mäso

Tento recept na marinované kuracie prsia si môžete pripraviť ako rýchlu večeru....

prazdny

Večera z jedného pekáča

Kuracie mäso

Rýchla večera, á la čo dom dal, alebo čo musíte spotrebovať :P, hlavná foto...

prazdny

Tofu v medovo-zázvorovej marináde s quinoa šalátom

Bezmäsité jedlá

Tofu vyberieme z obalu a vysušíme papierovou utierkou. Dva kusy tofu prekrojíme na 4 rovnaké trojuholníky....

prazdny

Kuracie krídla v jahodovej marináde

Kuracie mäso

Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, to už cítim leto na tanieri. Krásne vonia, ...

prazdny

Grilované krevety

Hlavné jedlá

Ak sa rozhodnete pripraviť krevety, tak rozhodne uprednostnite surové - sú šedé a nie tie červenkasté,...

prazdny

Bylinková marináda

Všetky suroviny dobre premiešame a použijeme ako marinádu predovšetkým na hovädzie mäso a zeleninu.

prazdny

Grilovaný losos so zemiakmi

Hlavné jedlá

Aj keď leto je ešte ďaleko ale takéto niečo sa dá pripraviť aj v kuchyni.

prazdny

Marinované kačacie prsia s pomarančom

Hlavné jedlá

Marináda: Kačacie prsia očistíme, kožu nakrojíme, postupne k nim pridávame všetky ostatné suroviny. Nakoniec všetko spolu...

prazdny

Citrónovo-šafranové pečené krídelká

Kuracie mäso

Kuracie krídelká mám odjakživa najradšej zo všetkých časti kurčaťa - čím to je, to neviem...

prazdny

Purpurový „gravalax" s chrenovou penou

Hlavné jedlá

Z citróna a pomaranča nastrúhame kôru a odšťavíme, zamiešame s korením a nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou. Rovnomerne rozdelíme...

prazdny

Marinovaný losos s jahodovým brunoisse a so želé

Slané chuťovky

Lososa marinujeme 24 – 48 hodín v rozmixovanej cvikle, chrene a vo vodke s kôprom, ...