![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia na bylinkovom masle
Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kyjevské kotlety
Je to veľmi staré a populárne jedlo v Rusku a pochádza ešte z čias Alžbety I (18....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný losos s bylinkovým maslom
Dobré imunita je v čase pandémie veľmi dôležitá. Posilniť si ju môžete aj týmto skvelým receptom....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce bylinkové maslo
Lahodné domáce bylinkové maslo sa fantasticky hodí na hrianku, pečivo, grilované mäsko, zeleninu aj na pečené či varené zemiaky....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové kysnuté bochníčky s bylinkovým maslom
Cesto: Z vlažného mlieka, cukru, zo soli a z droždia pripravíme kvások. Preosiatu múku dáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....