Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
evanaaa
„Rezne naopak”
Idem ich robiť zajtra. Ja som ich predtým zalievala v pekáči len tým výpekom, ale teraz skúsim aj pripraviť tú zálievku, ale nie aby sa v nej utopili tie rezne....maslo nebudem dávať, načo, veď na tuku ich budem vyprážať, to postačí, ak ich tým potom zalejem.
farbuska
„Fazuľová polievka ribollita z Toskánska (fotorecept)”
Minule som uvarila trochu veľa bielej fazule (na iné jedlo) a tak som časť zamrazila. Akurát som rozmýšľala, že by bolo dobré j spotebovať a - hľa! Tvoj recept prišiel ako na zavolanie. Vďaka. Toskánky kel síce nemám, ale určite to nebude pohroma, ak použijem iný. Inak, je to skôr eintopf, ako polievka. K tomuto už nemusím variť iný chod. Možno len nejakú sladkú bodku za vetou. :)