Foto: gordonko
Keď ostala knedľa, treba ju minúť. Prezrieme chladničku a vyberieme čo sa dá.
20 minút
príprava
príprava
15 - 20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
prichystané suroviny
-
2
malokarpatskú salámu , alebo nitran osnahneme na troche oleja
-
3
potom osmahneme aj knedlu pokrájanú na kostičky ..do chrumkava ---- nedávajte veľa oleja - knedla by ho zbytočne nasákla do seba a to neni dobré
-
4
pridáme šampiňony a papriku
-
5
aj sterilizovaný hrášok a všetko to prehrejeme
-
6
prilejeme vajíčka osolíme solou ,alebo vegetou
-
7
dochutíme čierným mletým korením a mícháme do zhustnutia
-
8
podávame sniečim kyselím DOBRÚ CHUŤ
a ja jednoducho robím: obalím vo vajíčku-vysmažím-a zjem...na vylepšenie receptúry chodím @gordonko-sem..po kuriérovi pošli tie pletienky chlebové-budem mať ráno frištuk od teba....takéhoto šikovníka doma mi treba...:-)))
...
na obalenú knedlu dam plátok sýru
sen tam mam však ešte trému
na syr dam z paprikového krému
kúrýr nebol namoj veru
počítač do rukou beru
pletenky Ti takto pošlu
na poštárou týmto kašlu
takže frištuk je už v trapu
a já po kuchyni marne tápu
z pletienok ostala už len pôlka
tak sa nezlob milá holka