Tipy od profíka:
Ako urobiť perfektnú domácu pizzu? Toto je 10 rád priamo od Taliana

Jarmila Horváthová, 27. júla 2023     5 minút čítania

Je pri pečení pizze naozaj najdôležitejšia teplota? Koľko by malo cesto kysnúť? A prečo na pravú taliansku pizzu nepatrí cesnak? Všetko sa dozviete...



Foto: Shutterstock

6. Používajte originálne talianske suroviny

Na originálnu taliansku pizzu by mali ísť talianske suroviny. S paradajkami vypestovanými v Taliansku je problém, ale mnohé iné dostať už aj u nás – dokonca aj múku na pizzu. Ak k nej nemáte prístup, môžete ju nahradiť hladkou múkou špeciál, alebo múkou s označením 00. Rovnako ostatné suroviny – mozzarellu, šunku, parmezán nie je problém kúpiť talianske.




ANKETA: Pečiete si domácu pizzu?

82,2%



17,8%







Diskusia k článku

mata3636
Bod 5 - aké látky? Škoda, že tých bodov je len 10. Je fakt úžasné, preklikávať sa po 2-3 vetách na ďalšiu stránku 🤦
1x zifi






 



TOPlist